Lille film om selskabets arbejde

Selskabet for Kirkelig Kunst

Knud Josefsen fra Christianshavns Kvarter har optaget denne film om Selskabet for Kirkelig Kunst. Det er daglig leder, brodøse Lizzi Damgaard, der fortæller. Tryk på billedet for at se filmen. Den varer 38 min. God fornøjelse!

Lidt mere om os

Det altid er muligt at få os ud i kirken på konsulentbesøg i forbindelse med vedligeholdelse af kirkens tekstiler og hvis der skal anskaffes nye genstande. Vi kommer på konsulentbesøg i hele landet. Det er gratis at få to konsulenter på besøg – blot skal deres rejseomkostninger afholdes af kirken. Læs mere under afsnittet RÅDGIVNING.

Menighedsrådsmedlemmer eller ansatte i kirkerne er velkomne til at ringe til Selskabet med spørgsmål om kirkens tekstiler eller andet. Kan vi ikke selv svare, så kan vi ofte finde frem til en kyndig fagperson, der kan. Vi rådgiver gerne om den daglige vedligeholdelse og opbevaring af kirkens tekstiler. Vi tager os også af vask, reparationer og restaureringer af samme. Se i menuen til højre under fanebladet RÅDGIVNING – eller ring og tal med os

Skriv en kommentar